my random space..

Kohaku NYC 2012.12.31

Chinen jumpalitannya nyeremin!!! ><

Btw, i found Genta and Amu on that video xD *celingukan nyari Fu & Genki

[TV Guide Person vol 4] Yamada Ryosuke

image

Doing activities with two groups, Hey! Say! JUMP and NYC, Yamada Ryosuke gets to show a third side as a solo artist. He entered this entertainment world at the age of 10, and has kept on running forward for the past 9 years… Not about skills, but there’s been a lot of distress due to tactless people as well. Now just before turning 20 we asked about Yamada’s real feelings at the last part of his teen years.

Read More

been touched reading this interview. i think people who dislikes him should read this article. he really do his best to become who is he now.

ganbatte yamachan! u get my support eventhought i dont like ur mystery virgin song ;p 

I think its cute :)
(Myojo 2012.09)

I think its cute :)

(Myojo 2012.09)

Kakigōri (かき氷)

Udah jam 03:05, tapi saya masih belum bisa tidur (seperti biasa) -,-

Dan gara2 liat PV + Making Haina! nya NYC, saya jadi pengen ke Matsuri dan.. kakigori~!!! ><

Huwaa~ padahal itu cuma es serut yang dikasih sirup doang (kadang pake topping juga sih), tapi pengen~ warna2nya menarik!! *bocahnyakumat

Umm.. klo di Indonesia, kakigori kayak es teler kali yaa~ cuma bedanya klo es teler lebih berair..

Aduh, jadi makin pengen deh gw :9

*besok ke es teler 77 ah! /lho?/pelarian ;p

———

Kakigōri (かき氷) is a Japanese shaved ice dessert flavored with syrup and condensed milk.

Popular flavors include strawberrycherrylemongreen teagrapemelon, “Blue Hawaii,” sweet plum, and colorless syrup. Some shops provide colorful varieties by using two or more different syrups. To sweeten kakigōri, condensed milk is often poured on top of it. It is not like a snow cone: It has a much smoother fluffier ice consistency, much like fresh fallen snow, and a spoon is almost always used to eat it. The traditional way of making kakigōri uses a hand cranked machine to spin a block of ice over an ice shaving blade. Even though electric ice shavers are most often used, street vendors can still be seen hand-shaving ice blocks in the summer.

In addition to the streets, kakigōri is sold in festivalsconvenience stores, coffee shops, and restaurants. During the hot summer months, kakigōri is sold virtually everywhere in Japan. Some shops serve it with ice cream and sweetened red beans and/or tapioca pearls. Often condensed milk is used to cap it.

———

Btw, btw.. kenapa gw liat Nakayama Yuma di Haina! ini rada2 mirip Fedi Nuril ya? o.o

ハイナ! - NYC [Full Single/Regular]

Just listen this single.

There are 3 songs in the CD, ハイナ! (Haina!), Tic Tac ~僕らのハーモニー~ (Tic Tac ~ bokura no hāmonī ~), and 雨音 (Amaoto).

Um.. I think 雨音 (Amaoto) is a good song, its like a latin song (IMO), and I love the guitar sounds on that song! It kinda reminds me of Santana! haha o(^^)o

Read More

NYC - ハイナ!
1,049 plays

Haina! - NYC


Like I said before, I like this cute song! Let’s singing~ ^^ *PV here

Lyrics [romaji]:

shirazu shirazu ni konna fuu ni

oshitsubusarete shimai sou na hodo

futto kizuitara kokoro wa are moyou

donna kotoba o narabereba

jibun rashisa ga mitsukaru no ka na

nante omottara yoru ga akesou da

kinou to onaji ja nai

ashita datte sou sa kimatte nai

mirai wa hakushi sa

saa saa dondon maindo maindo in ja nai ?

shoushou jitabata ari kamo jan

kanashikutatte waracchaeba daijobu sa

tama ni wa suttamonda in ja nai ?

kizutsuku koto datte ari kamo jan

tanoshii mou ima kono toki wo

sou sa hitori ja nai yo

samui fuyu wo kakiwakete

mebaeta midori ni hohoenda

sou ka , bokura wa minna ikiterunda

muzukashii koto na shinishite

te wo toriatte waraiatte

sonna natsu ni shiyou kokoro mo hare ni shiyou

atama go nashi wa yamete

hon no chotto tsunai da kokoro no ito

taguri yoseyou yo

saa saa dondon maindo maindo in ja nai ?

joujou kibun de ari kamo jan

sagashiteru mono ga mitsukaru made no enchousen

tama ni wa suttamonda in ja nai ?

ame nochi noutenki ari kamo jan

korondara mawari miwatashite

hora ne hitori ja nai yo

saa saa dondon maindo maindo in ja nai ?

shoushou jitabata ari kamo jan

kanashikutatte waracchaeba daijobu sa

tama ni wa suttamonda in ja nai ?

kizutsuku koto datte ari kamo jan

tanoshii mou ima kono toki wo

sou sa hitori ja nai yo


credits: Nodoka’s06, jump-inginblog

I&#8217;m not his fan.. but, i like that picture! XD
short profile about Nakayama Yuma ^^
Name: 中山優馬 (なかやま ゆうま)
Name (romaji): Nakayama Yuma
Profession: Actor and singer
Birthdate: 1994-Jan-13
Birthplace: Osaka, Japan
Star sign: Capricorn
Blood type: A
Family: Older sister/singer Nakayama Nana (中山菜々)
Talent agency: Johnny&#8217;s Entertainment
Um, yesterday i was watching Shonen Club.. and seems that Yuma really loves acting, fish, and fishing! he loves tuna :) *u should befriend with my nephew! lol
image: Myojo 2012.07
profile: DramaWiki

I’m not his fan.. but, i like that picture! XD

short profile about Nakayama Yuma ^^

Name: 中山優馬 (なかやま ゆうま)

Name (romaji): Nakayama Yuma

Profession: Actor and singer

Birthdate: 1994-Jan-13

Birthplace: Osaka, Japan

Star sign: Capricorn

Blood type: A

Family: Older sister/singer Nakayama Nana (中山菜々)

Talent agency: Johnny’s Entertainment

Um, yesterday i was watching Shonen Club.. and seems that Yuma really loves acting, fish, and fishing! he loves tuna :) *u should befriend with my nephew! lol

image: Myojo 2012.07

profile: DramaWiki

special screencaps for u mbak @ani_nadezhda&#160;!! ^^
ini penampilan NYC semalem di music station :)
btw, nama bajunya apa ya? aku sering liat di matsuri tapi gak tau namanya~ biasa dipake sama penjual takoyaki kan ya? ;p
mau bajunya~ lucuuu~ *salahfokus
lagunya juga lucu! saya ulang2 ini videonya, haha *dasar bocah! ;p
soundtrack anime bukan sih, mbak?
watch the video here

special screencaps for u mbak @ani_nadezhda !! ^^

ini penampilan NYC semalem di music station :)

btw, nama bajunya apa ya? aku sering liat di matsuri tapi gak tau namanya~ biasa dipake sama penjual takoyaki kan ya? ;p

mau bajunya~ lucuuu~ *salahfokus

lagunya juga lucu! saya ulang2 ini videonya, haha *dasar bocah! ;p

soundtrack anime bukan sih, mbak?

watch the video here

Fenomena Lagu Yuuki 100%

Seperti kalian ketahui, belakangan ini gw lagi sering banget dengerin lagu2nya HSJ.

Nah, lagu Yuuki 100% selalu mereka bawakan di tiap konser yang mereka gelar.

"Ih, lucu banget lagunya! Kok kayak soundtrack anime ya?", ini kesan pertama gw denger lagu itu.

Dan entah kenapa klo lagu ini muter, anime yang muncul di kepala gw itu Hamtaro! haha.. knp Hamtaro selalu muncul di kepala gw ya?? waktu denger lagu "Sweet Drops"-nya Puffy yg jadi sountracknya Usagi Drop pun si Hamtaro yg muncul! ;p

Anyway, lagu Yuuki 100% ini ternyata emang soundtrack anime berjudul "Nintama Rantaro".

Pas tau itu sih gw cuma yg "Oh, ternyata bener sountrack anime", tapi pas nemu tulisan di blog ini.. DANG!!!

TERNYATA ITU SOUNDTRACK ANIME NINJA BOY!!!!!

Shock dan "pantesan familiar banget ma tuh lagu!!" *ekspresi gw persis kyk orang menang lotre ;p

Tapi tetep aja, walaupun gw berasa yg "tuh kan bener", gw tetep gak inget klo lagu ini tuh soundtrack dari Ninja Boy! haha ;p

Soundtrack tuh anime yang paling gw inget tuh yang liriknya begini "Rantaro, Kirimaru dan Shinbe tiga orang sahabat.. belajar di perguruan Ninjutsu sebagai murid ninja boy. Cita2nya sungguh tinggi sekali, apapun dia hadapi …"

Gw sama sekali gak keinget lagu Yuuki 100% ini sebagai soundtrack Ninja Boy! *pentung

Dan yang lebih lucu lagi.. lagu ini di remake berkali2 oleh artis2nya Johnny Ent.

Mulai dari Hikaru Genji (1993), GENJI Super 5, Ya-Ya-Yah (2002), Hey!Say!JUMP (2009), NYC (2009) dan kemaren gw baca artikel klo Sexy Zone (2012) juga bakal bawain+masukin lagu ini di single baru mereka!

Huwaaa~ the power of Yuuki 100%!! XD

Enak kok lagunyaaa~ :)

Bener2 fenomenal ni lagu!! haha (^.^)b

Yang mau dengerin lagu Yuuki 100% bisa ke sini yaa~ (versinya NYC)

credits to ichibanjarmasin


#curhat rumah gw mati lampuu!! kampret nih PLN! jam segini mati lampu!! >.< - 10:18 PM