my random space..

Jul 05

[video]

Nakagawa Taishi’s blog [2014.07.03]

2014-07-03 22:47:00 

Judul: Yankee?

Selamat malam!

Ini adalah sorakan untuk kerja yang baik hari ini (^_-)

Hari ini aku senang karena mendapatkan respon yang baik di blog!

Untuk komentar yang masuk juga, terima kasih ^ ^

Aku membacanya satu persatu!

Kalian juga membuat blog, aku senang p(^_^)q

Aku rasa mulai sekarang aku akan meng-update blog ini dengan senang hati!

Well,

Hari ini adalah pemotretan untuk majalah MYOJO edisi penampilan aneh!

Walaupun aku sudah sering melakukan pemotretan dengan gaya yang aneh…

Hari ini pemotretannya menyenangkan!

Hari ini aku didandanin seperti ini~! Haha

Read More

Jul 04

Nomura Shuhei looks almost naked & Nikaido Fumi looks like a sparkling idol in Hibi Rock visual teaser.
Damn you, Shuhei!! I’ve got a headache this morning after seen this poster!! Where’s your pants??!! Oh, men.. he really is naked in this movie!! *dies* Why you did this to me? whyyyy?? ^///^;) *puasa kakak
But, um.. seems that he wears underwear behind his guitar! It seems so… i hope so.. he should!!.. haha.. adooohhh!! ^///^;)
So, they really made it as similar as the original… not only his frizzy hair but also his habit! haha.. ”When Takuro gets really excited during his performance, he takes off his clothes.”… 
His chara is kinda pathetic.. he’s not good in study nor sport and not popular tho. But he loves rock music! It’s kinda reminds me with Detroit Metal City. No music no dream, rock music and weird main character! haha.. XD
Ah ya, Nikaido Fumi will plays as Saki Utagawa. She meets Takuro (Shuhei’s chara) at a live club, and it changes Takuro’s fate.
Shuhei: “There’s scenes where i have to play in the wind and rain… and also been beaten, kicked, and thrown out in the cold when i’m nude. Well, the shooting was the hardest in my life but, it was fun. This movie made me realize about the power of music. Music can change your life!”
FYI, Shuhei has been practicing guitar since December last year for this movie!
Well, this movie looks so fun!! Cant wait!! :))
Hibi Rock will released on Nov 22, 2014.
source(s): cinematoday, eiga.com

Nomura Shuhei looks almost naked & Nikaido Fumi looks like a sparkling idol in Hibi Rock visual teaser.

Damn you, Shuhei!! I’ve got a headache this morning after seen this poster!! Where’s your pants??!! Oh, men.. he really is naked in this movie!! *dies* Why you did this to me? whyyyy?? ^///^;) *puasa kakak

But, um.. seems that he wears underwear behind his guitar! It seems so… i hope so.. he should!!.. haha.. adooohhh!! ^///^;)

So, they really made it as similar as the original… not only his frizzy hair but also his habit! haha.. When Takuro gets really excited during his performance, he takes off his clothes.”… 

His chara is kinda pathetic.. he’s not good in study nor sport and not popular tho. But he loves rock music! It’s kinda reminds me with Detroit Metal City. No music no dream, rock music and weird main character! haha.. XD

Ah ya, Nikaido Fumi will plays as Saki Utagawa. She meets Takuro (Shuhei’s chara) at a live club, and it changes Takuro’s fate.

Shuhei: There’s scenes where i have to play in the wind and rain… and also been beaten, kicked, and thrown out in the cold when i’m nude. Well, the shooting was the hardest in my life but, it was fun. This movie made me realize about the power of music. Music can change your life!”

FYI, Shuhei has been practicing guitar since December last year for this movie!

Well, this movie looks so fun!! Cant wait!! :))

Hibi Rock will released on Nov 22, 2014.

source(s): cinematodayeiga.com

Jul 03

Nakagawa Taishi opens his official blog! Finally!! ^^

image

Akhirnya Taishi punya blog jugaaa!! Aku senaaaannnggg!!! \(^v^)/ *throws confetti*

Dia mulai posting di blognya tanggal 1 Juli kemarin! Karena kemarin saya agak sibuk, jadi baru bisa posting hari ini. hehe.

Ah~ akhirnya ya!! XD

Dan itu artinya, mulai sekarag daftar postingan gw nambah! XD

Gw akan posting/ translet blog Taishi disini seperti blognya Shuhei :) 

Nakagawa Taishi’s ameba blog url: nakagawa-sd

Postingan pertamananya Taishi..

2014-07-01 00:01:00 

☆Yay! Blog START☆

Hajimemashite!

image

Nakagawa Taishi desu!

Saat ini, aku memutuskan untuk menggunakan ameba blog (^。^)

Read More

Jul 01


@suikyu_yankees:
【新人APのマイルドつぶやき】これからちょくちょく試してみたい、〈やってみました〉シリーズ。第一弾は、「先輩後輩をいれかえてみました」。#水球ヤンキース 

Taishi gak sopan!! XD
They tried to change the position of senior and junior. ahaha, and it looks like the master and his butler. LOL. Cant wait to see those bakatrio! XD 
And.. some fans said that Yuto has dyed his hair become blonde, just like a yankee.. :/
Suikyu Yankees will aired on July 12, every Saturday, 23:10-23:55 at Fuji TV!
Official: website | twitter
Btw, Taishi abis berjemur dimana sih jadi gelap begitu.. dan Chiba tangannya belang! ahaha XDD
Eiya, cast Suikyu Yankees akan menjadi tamu di VS Arashi tanggal 17 Juli, dan gw ngakak ini liat Yuto!! Astagah!!! *lempar baju* XD
Chiba dan Taishi diajak gak yaahh~ tapi pake baju dong, nanti kalian masuk angin ;____; #emak

@0721HSJ:
7月17日のVS嵐に水球ヤンキースチームで出ます‼︎ 
※拾い画

@suikyu_yankees:

【新人APのマイルドつぶやき】これからちょくちょく試してみたい、〈やってみました〉シリーズ。第一弾は、「先輩後輩をいれかえてみました」。#水球ヤンキース 

Taishi gak sopan!! XD

They tried to change the position of senior and junior. ahaha, and it looks like the master and his butler. LOL. Cant wait to see those bakatrio! XD

And.. some fans said that Yuto has dyed his hair become blonde, just like a yankee.. :/

Suikyu Yankees will aired on July 12, every Saturday, 23:10-23:55 at Fuji TV!

Official: website | twitter

Btw, Taishi abis berjemur dimana sih jadi gelap begitu.. dan Chiba tangannya belang! ahaha XDD

Eiya, cast Suikyu Yankees akan menjadi tamu di VS Arashi tanggal 17 Juli, dan gw ngakak ini liat Yuto!! Astagah!!! *lempar baju* XD

Chiba dan Taishi diajak gak yaahh~ tapi pake baju dong, nanti kalian masuk angin ;____; #emak

@0721HSJ:

7月17日のVS嵐に水球ヤンキースチームで出ます‼︎

※拾い画


EXO FROM. EXOPLANET #1 - THE LOST PLANET - in CHONGQING - (x)

i just love this pic, thats it! haha #penting
Btw, kabarnya Jakarta masuk list tour mereka~ belum tau sih tanggal berapa, mungkin abis lebaran.
Dan aku pun galau, mau nonton atau gak, karena pasti tiketnya mahaaaalll~ ku tak sanggup! haha ._.

EXO FROM. EXOPLANET #1 - THE LOST PLANET - in CHONGQING - (x)

i just love this pic, thats it! haha #penting

Btw, kabarnya Jakarta masuk list tour mereka~ belum tau sih tanggal berapa, mungkin abis lebaran.

Dan aku pun galau, mau nonton atau gak, karena pasti tiketnya mahaaaalll~ ku tak sanggup! haha ._.

[video]

Jun 30

Ao Haru Ride- Chiba Yudai sebagai Kikuchi Toma
Q. Apa kesan yang didapat setelah selesai shooting?
Sangat sedih, karena kami tidak ada scene yang benar-benar berkumpul semua (mungkin maksudnya cast yang lain ya). Tetapi sebelum shooting, sutradara bilang, anggap saja kalian berada dalam satu kelompok. Dan ternyata aku bisa menikmatinya lebih dari apa yang aku pikirkan. Film ini akan rilis pada bulan Desember dan itu artinya kami akan dapat melakukan promo bersama dan kesenangan bersama mereka akan terasa semakin menyenangkan.
Q. Kejadian apa yang paling terasa “masa muda” ketika proses shooting?
Kami mengadakan perkumpulan para pria. Aku, Higashide (Masahiro) dan Yoshizawa (Ryo) cukup lama bersama-sama dan kita banyak ngobrol sampai-sampai kita gak tahu apa yang kita obrolin.. bener-bener gak penting (laugh). Tapi berada bersama 2 orang baik (seperti mereka) yang menyenangkan itu sangat mengasyikan, sampai aku berpikir: "ini masa muda ya..".
trans: Lina Budiarti *arigachu tante /kisses*
———
Ini kebayang banget rusuhnya mereka bertiga pas lagi ngumpul! haha XD
Bacchi… kamu sudah merasa tua yaa~ lol *peyuk*
Ao Haru Ride’s plot:
Saat masih SMP, Futaba Yoshioka (Honda Tsubasa) menyukai Kou Tanaka (Masahiro Higashida) yang tidak seperti anak laki2 yang lain dan cukup lembut. Mereka kehilangan kontak ketika Kou pindah.
Diakhir tahun ajaran kelas 1 SMA, Futaba kembali bertemu dangen Kou yang telah berganti nama menjadi Kou Mabuchi dan sifatnya pun berubah tidak seperti saat mereka SMP.
Sedangkan Kikuchi Toma adalah cowok satu sekolah Futaba yang menyukainya. 
Gw baca ini, ngakak masaaa!!! 
Toma memiliki wajah yang seperti anak2, dengan kata lain tidak terlihat maskulin. Dan dia sering banget “blushing”.
MAHAHAHAHA…. pantesan fans Ao Haru Ride pengen banget Chiba yang jadi Toma!! Cocok banget ituuuuhhh!! HAHA XD
Ditunggulah filmnya~ :)

Ao Haru Ride- Chiba Yudai sebagai Kikuchi Toma

Q. Apa kesan yang didapat setelah selesai shooting?

Sangat sedih, karena kami tidak ada scene yang benar-benar berkumpul semua (mungkin maksudnya cast yang lain ya). Tetapi sebelum shooting, sutradara bilang, anggap saja kalian berada dalam satu kelompok. Dan ternyata aku bisa menikmatinya lebih dari apa yang aku pikirkan. Film ini akan rilis pada bulan Desember dan itu artinya kami akan dapat melakukan promo bersama dan kesenangan bersama mereka akan terasa semakin menyenangkan.

Q. Kejadian apa yang paling terasa “masa muda” ketika proses shooting?

Kami mengadakan perkumpulan para pria. Aku, Higashide (Masahiro) dan Yoshizawa (Ryo) cukup lama bersama-sama dan kita banyak ngobrol sampai-sampai kita gak tahu apa yang kita obrolin.. bener-bener gak penting (laugh). Tapi berada bersama 2 orang baik (seperti mereka) yang menyenangkan itu sangat mengasyikan, sampai aku berpikir: "ini masa muda ya..".

trans: Lina Budiarti *arigachu tante /kisses*

———

Ini kebayang banget rusuhnya mereka bertiga pas lagi ngumpul! haha XD

Bacchi… kamu sudah merasa tua yaa~ lol *peyuk*

Ao Haru Ride’s plot:

Saat masih SMP, Futaba Yoshioka (Honda Tsubasa) menyukai Kou Tanaka (Masahiro Higashida) yang tidak seperti anak laki2 yang lain dan cukup lembut. Mereka kehilangan kontak ketika Kou pindah.

Diakhir tahun ajaran kelas 1 SMA, Futaba kembali bertemu dangen Kou yang telah berganti nama menjadi Kou Mabuchi dan sifatnya pun berubah tidak seperti saat mereka SMP.

Sedangkan Kikuchi Toma adalah cowok satu sekolah Futaba yang menyukainya.

Gw baca ini, ngakak masaaa!!! 

Toma memiliki wajah yang seperti anak2, dengan kata lain tidak terlihat maskulin. Dan dia sering banget “blushing”.

MAHAHAHAHA…. pantesan fans Ao Haru Ride pengen banget Chiba yang jadi Toma!! Cocok banget ituuuuhhh!! HAHA XD

Ditunggulah filmnya~ :)

Jun 27

NTV Kindaichi Shounen no Jikenbo N (neo) 
July 19, 2014 (Sat), 21:00 (2 hours SP) 
Nakagawa Taishi as Sanada Koji
——-
So, Taishi is also appears in this drama along with Kamiki Ryunosuke?! Aaaakkkk!!! I didnt know about this until i visited his stardust’s page! ><
This is a detective drama, so.. maybe Taishi will only appears in this 1st episode as a guest.. maybe.
Actually, this drama is not on my watching list (gomen Yamachan) but, yeah.. i will watch this 1st episode which is has 2 hours SP just to see my baby Taichin’s act! haha.. XD
Waa„, he will meet up again with Kamiki (Blackboard) and Haruna (GTO) after years :))
Ah btw, Hey!Say!JUMP’s song 「ウィークエンダー」(Weekender?) will be the theme song for this drama.
Well, they just released a new album (s3art) few days ago, and then.. a new single will coming out soon? JE really knows how to make fans go bankrupt.. ;____;
Official website: kindaichi2014

NTV Kindaichi Shounen no Jikenbo N (neo) 

July 19, 2014 (Sat), 21:00 (2 hours SP) 

Nakagawa Taishi as Sanada Koji

——-

So, Taishi is also appears in this drama along with Kamiki Ryunosuke?! Aaaakkkk!!! I didnt know about this until i visited his stardust’s page! ><

This is a detective drama, so.. maybe Taishi will only appears in this 1st episode as a guest.. maybe.

Actually, this drama is not on my watching list (gomen Yamachan) but, yeah.. i will watch this 1st episode which is has 2 hours SP just to see my baby Taichin’s act! haha.. XD

Waa„, he will meet up again with Kamiki (Blackboard) and Haruna (GTO) after years :))

Ah btw, Hey!Say!JUMP’s song 「ウィークエンダー」(Weekender?) will be the theme song for this drama.

Well, they just released a new album (s3art) few days ago, and then.. a new single will coming out soon? JE really knows how to make fans go bankrupt.. ;____;

Official website: kindaichi2014

Jun 26


@suikyu_yankees:
【新人APのマイルドつぶやき】初の撮影現場を4日終え、失敗続きで凹んでいる新人APです。でもそんなことは皆さん興味ないと思うので、尚弥の幼なじみ4人のお写真をば!!#水球ヤンキース 
すみません…ついさっき投稿したツイートですが、「尚弥の幼なじみ」ではなく「龍二の幼なじみ」でした…。(x)
Finished the first 4 days of filming, photo of Naoya&#8217;s Ryuji&#8217;s childhood friends.
*Ryuji is Yamazaki Kento&#8217;s chara while Naoya is Nakajima Yuto

Oh men! this is so cuteee!!!! Chiba and Taishi&#8230; why you two are so cuteee??!!! *cries*
Cant wait for this drama!! Summer please come sooner!! &gt;&lt;
Ah, btw.. Shinkawa Yua also joins in this drama! FYI, she already had worked together with those 4 men in her previous drama/movie! haha XD
GTO with Taishi, 35 sai no Kokosei and Kyou Koi wo Hajimemasu with Kento, and Ao Haru Ride (upcoming) with Chiba and Oryo :))
Well, i like her :)

:

【新人APのマイルドつぶやき】初の撮影現場を4日終え、失敗続きで凹んでいる新人APです。でもそんなことは皆さん興味ないと思うので、尚弥の幼なじみ4人のお写真をば!!#水球ヤンキース 

すみません…ついさっき投稿したツイートですが、「尚弥の幼なじみ」ではなく「龍二の幼なじみ」でした…。(x)

Finished the first 4 days of filming, photo of Naoya’s Ryuji’s childhood friends.

*Ryuji is Yamazaki Kento’s chara while Naoya is Nakajima Yuto

Oh men! this is so cuteee!!!! Chiba and Taishi… why you two are so cuteee??!!! *cries*

Cant wait for this drama!! Summer please come sooner!! ><

Ah, btw.. Shinkawa Yua also joins in this drama! FYI, she already had worked together with those 4 men in her previous drama/movie! haha XD

GTO with Taishi, 35 sai no Kokosei and Kyou Koi wo Hajimemasu with Kento, and Ao Haru Ride (upcoming) with Chiba and Oryo :))

Well, i like her :)

Still pic of Hibi Rock movie - Nomura Shuhei as Takuro Hibinuma
Yes, finally it&#8217;s out!!!
Oh my God, that hair!! They really made him looked like the original!! Love it! HAHAHA, I cant stop laughing seriously.. this pic really made my day! XD
Btw, this movie will release on Nov 22, 2014! So, prepare your heart to see him shirtless all along in this movie! haha.. 

Takuro Hibinuma (Shuhei Nomura) is a senior in high school. He isn&#8217;t very good at studying or sports, but he loves rock music. Takuro plays his guitar and sings at the club &#8220;Hibi Rock,&#8221; but there&#8217;s only a few people when he performs. When Takuro gets really excited during his performance, he takes off his clothes.
After graduation, Takuro heads out to Tokyo. He begins to perform at a legendary live club. Takuro meets Saki Utagawa (Fumi Nikaido) who is known throughout the world. Takuro&#8217;s fate changes because of the meeting.
- asianwiki

Ah ya&#8230; member of The Salovers, Yutaro Furutachi and Keisuke Okamoto, member of Kuroneko Chelsea were joined in this movie! Actually idk who they are nor their bands but, i think it&#8217;s like a bonus to find some musicians plays in this movie (since this movie is about music)! :)
really cant wait~ o(&gt;v&lt;)o

Still pic of Hibi Rock movie - Nomura Shuhei as Takuro Hibinuma

Yes, finally it’s out!!!

Oh my God, that hair!! They really made him looked like the original!! Love it! HAHAHA, I cant stop laughing seriously.. this pic really made my day! XD

Btw, this movie will release on Nov 22, 2014! So, prepare your heart to see him shirtless all along in this movie! haha.. 

Takuro Hibinuma (Shuhei Nomura) is a senior in high school. He isn’t very good at studying or sports, but he loves rock music. Takuro plays his guitar and sings at the club “Hibi Rock,” but there’s only a few people when he performs. When Takuro gets really excited during his performance, he takes off his clothes.

After graduation, Takuro heads out to Tokyo. He begins to perform at a legendary live club. Takuro meets Saki Utagawa (Fumi Nikaido) who is known throughout the world. Takuro’s fate changes because of the meeting.

- asianwiki

Ah ya… member of The SaloversYutaro Furutachi and Keisuke Okamoto, member of Kuroneko Chelsea were joined in this movie! Actually idk who they are nor their bands but, i think it’s like a bonus to find some musicians plays in this movie (since this movie is about music)! :)

really cant wait~ o(>v<)o

(Source: eiga.com)

Jun 25

[video]

[video]

Jun 24

Nomura Shuhei’s Blog [2014.06.24]

Judul: Apa? Besok libur?

Halo, ini Nomura.

Saat ini musim hujan ya.

Sekarang hujan ya.

Akhir2 ini sepertinya di Tokyo cerah ya.

Aku ingin tau, apakah kalian kehujanan saat pulang ke rumah?

Aku berharap musim hujan akan segera berlalu dalam seminggu ini.

Dan, huwa! Hokkaido!

Karena di Hokkaido tidak ada musim hujan! Yahho! Ya begitulah

Hujan.

Jadi, kemungkinan ini kejadian sekali dalam 100 tahun.

Ezo (Hokkaido) memiliki musim hujan.

Lalu aku berada di Hokkaido bukan di Tokyo yang cerah…

Sungguh…

Aku beneran…

Oh iya, “Wakamonotachi”, “Ai wo Tsumu Hito

Terima kasih atas dukungan kalian atas kerja kerasku.

Danau Biru.

image

(trans via googletrans—not 100% accurate)

Read More

Jun 22

2014.06.22

Happy 26th bday Takkun&#8230;
Happy 24th bday Inyooo~
and also.. Happy 487th anniversary JAKARTA the hectic city!

2014.06.22

Happy 26th bday Takkun…

Happy 24th bday Inyooo~

and also.. Happy 487th anniversary JAKARTA the hectic city!